Om mig

Line er Civilingeniør fra DTU, med bioteknologi og levnedsmiddelteknologi som hovedområder. Hun har en ITIL Service Management practitioner, er certificeret SCRUM master og oven i det, certificeret i GDPR basics.

Størstedelen af hendes karriere er foregået hos Novo Nordisk, hvor hun i over 17 år, har beskæftiget sig primært med områder der berører IT. Hun har harft forskellige lederstillinger inden for IT Service management og compliance, og var senest programleder for et compliance-relatered program i produktionsområderne.

I slutningen af 2015 forlod hun Novo Nordisk for at være fuldtids partner og rådgiver i firmaet Bloch&Østergaard, som hun startede med Erik Korsvik Østergaard, tilbage i 2014.

I Bloch&Østergaard har hun, ud over at være den strukturelle og økonomiske primusmotor,  primært været drevet af at implementere nytænkende organisatoriske forandringer hos kunderne. Hun har blandt andet tilbragt et år hos Mærsk Line og knap 2 år som interimleder hos Ørsted B2C.

Hun agerer som mentor og rådgiver, og har desuden en passion for organisatoriske netværks analyser, ledelse af mennesker og trivsel.